Ingrediente pentru remove add Porții4 cartofi1 mânăspanac proaspăt Grana Padano1 ou muguri de pin făină ulei de măsline sare piper untPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepCurățăm cartofii și îi punem la fiert2accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie rumenim mugurii de pin3accessibility.recipes.cookingstepPunem spanacul la fiert în apă cu sare4accessibility.recipes.cookingstepPunem spanacul fiert într-un blender5accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm ulei de măsline și amestecăm6accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper7accessibility.recipes.cookingstepScoatem cartofii de la fiert și păstrăm apa8accessibility.recipes.cookingstepSfărâmăm cartofii9accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm sare și piper10accessibility.recipes.cookingstepÎncorporăm pasta de spanac și amestecăm bine până se omogenizează11accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm și un ou și amestecăm bine compoziția12accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm trepatat făină până ajungem la o textură care poate fi modelată13accessibility.recipes.cookingstepÎntindem făină pe un blat și modelam gnocchi14accessibility.recipes.cookingstepPunem gnocchi la fiert în apa în care am fiert cartofii15accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o tigaie punem puțin unt și smântâna de gătit16accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper17accessibility.recipes.cookingstepLăsăm să scadă până devine un sos cremos18accessibility.recipes.cookingstepPunem gnocchi fierți în sosul de smântână19accessibility.recipes.cookingstepPunem gnocchi pe farfurie și radem deasupra Grana Padano20accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu câteva frunze de rucola21accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm mugurii de pin si condimentăm cu sare și piper22accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin ulei de măsline23accessibility.recipes.cookingstepMărunțim câteva frunze de mentă și o punem peste mazăre24accessibility.recipes.cookingstepScoatem pachețelele de carne și le punem pe o farfurie25accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm mazărea26accessibility.recipes.cookingstepStropim cu puțin sos de la carne27accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu câteva frunze de mentă28accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper
play_circle_outline access_time90 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ardei umpluți (cu răbdare)CategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Biftec tartarChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Burgeri din carne de porcChef: MargotCategorieFel principal
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu CannelloniChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time30 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carbonara RomâneascăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time40 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cârnați UAUU!Chef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne de porc cu trei garnituriChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Carne la lojnițăCategorieFel principal
play_circle_outline access_time100 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi copți la cuptor cu salamChef: NicolaiCategorieFel principal
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Cartofi dulci cu piept de puiChef: NicolaiCategorieFel principal