
Supă cremă de lobodă
Gata în
60 minNivel de dificultate
Categorie
- Supe și ciorbe
Ingrediente pentru
Porții
- 4napi
- 3 legăturileurdă
- 3 legăturilobodă
- kaizer Hanul Boieresc
- 150 gbrânză de burduf
- 150 gtelemea de oaie
- boia
- piper
- 2ouă
- 0.5ceapă
- 1aluat de plăcintă congelat
- semințe de susan alb
- 50 gunt
- ulei de măsline
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
- 4napi
- 3 legăturileurdă
- 3 legăturilobodă
- kaizer Hanul Boieresc
- 150 gbrânză de burduf
- 150 gtelemea de oaie
- boia
- piper
- 2ouă
- 0.5ceapă
- 1aluat de plăcintă congelat
- semințe de susan alb
- 50 gunt
- ulei de măsline
Mod de preparare
- accessibility.recipes.cookingstepCurățăm 3-4 napi
- accessibility.recipes.cookingstepÎi tăiem în bucățele și îi punem la fiert
- accessibility.recipes.cookingstepCurățăm rădăcinile de la lobodă
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem cozile de la leurdă
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm brânza de burduf, brânza telemea
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu boia
- accessibility.recipes.cookingstepStrivim cu ajutorul unei furculițe
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu piper
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm un ou
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm până se formează o pastă
- accessibility.recipes.cookingstepPunem loboda la fiert în apă clocotită
- accessibility.recipes.cookingstepO scoatem din oală într-un vas cu apă rece
- accessibility.recipes.cookingstepPunem leurda la fiert
- accessibility.recipes.cookingstepO scoatem într-un vas cu apă rece
- accessibility.recipes.cookingstepTocăm ceapa mărunt
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o oală punem ulei de măsline și adăugăm ceapa
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm câteva frunze de leurdă și de lobodă
- accessibility.recipes.cookingstepPăstrăm câteva fire de leurdă și de lobodă pentru decor și le tocăm mărunt
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm peste ceapa călită puțină apă de la napi
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper
- accessibility.recipes.cookingstepSeparăm un albuș de gălbenuș
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm gălbenușul cu puțină apă
- accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și un vârf de linguriță de zahăr
- accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm bine și mai adăugăm puțină apă
- accessibility.recipes.cookingstepPe o foaie de aluat punem amestecul de brânză și după rulăm foaia
- accessibility.recipes.cookingstepUngem foile cu oul bătut cu apă
- accessibility.recipes.cookingstepPresărăm semințe de susan
- accessibility.recipes.cookingstepPunem grisinele într-o tigaie cu ulei și le prăjim
- accessibility.recipes.cookingstepScoatem grisinele pe un șervet de hârtie
- accessibility.recipes.cookingstepPunem amestecul de ceapă, leurdă și lobodă în blender și amestecăm
- accessibility.recipes.cookingstepSeparat punem napii în blender, adăugăm untul, condimentăm cu sare
- accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm din apa în care au fiert napii și amestecăm
- accessibility.recipes.cookingstepÎntr-un bol turnăm o parte din supa de napi și amestecăm cu o parte din amestecul de ceapă, leurdă și lobodă
- accessibility.recipes.cookingstepTurnăm amestecul într-un castron
- accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu câteva frunze de lobodă și leurdă
- accessibility.recipes.cookingstepTăiem kaizerul în felii foarte subțiri
- accessibility.recipes.cookingstepOrnăm supa cu feliuțe de kaizer
- accessibility.recipes.cookingstepServim împreună cu două grisine