Ingrediente pentru remove add Porții5 cartofi1 dovlecel1 jumătatebuchet broccoli1 ceapă mare cimbru150 glinte roșie150 glinte albă ulei de măsline ulei de floarea soarelui pâine toast3 cățeiusturoi pătrunjel proaspăt3 foi de orez curryPregătește
1accessibility.recipes.cookingstepCurățăm cartofii și îi tăiem bucățele2accessibility.recipes.cookingstepTăiem dovlecelul pe jumătate3accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm broccoli4accessibility.recipes.cookingstepCurățăm ceapa5accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o oală punem puțin ulei de măsline6accessibility.recipes.cookingstepTăiem ceapa mai mare și o punem la călit7accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm cartofii peste ceapă8accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu cimbru9accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm restul legumelor10accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm lintea11accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper12accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm apă cât să acopere puțin legumele13accessibility.recipes.cookingstepPunem capacul și lăsăm la fiert la foc mic14accessibility.recipes.cookingstepÎntr-o altă oală punem ulei de floarea soarelui15accessibility.recipes.cookingstepPresăm feliile de pâine cu un sucitor16accessibility.recipes.cookingstepTăiem feliile de pâine în cubulețe17accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm 2 -3 căței de usturoi peste legume18accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm o mână de pătrunjel peste legume19accessibility.recipes.cookingstepPunem crutoanele în uleiul încins20accessibility.recipes.cookingstepPunem foile de orez pe rând în ulei21accessibility.recipes.cookingstepTurnăm supa cu tot cu legume în blender22accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper23accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin ulei de măsline24accessibility.recipes.cookingstepAmestecăm totul25accessibility.recipes.cookingstepPunem supa într-un bol26accessibility.recipes.cookingstepPunem deasupra bolului o foaie de orez27accessibility.recipes.cookingstepPresărăm puțin curry28accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm crutoanele peste foaia de orez29accessibility.recipes.cookingstepOrnăm cu câteva frunze de pătrunjel30accessibility.recipes.cookingstepAdăugăm puțin ulei de măsline peste supă31accessibility.recipes.cookingstepCondimentăm cu sare și piper foaia de orez
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de legumeChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Ciorbă de pește cu verdețuriChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time45 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Perișoare în supă avgolemonoChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time50 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de ciuperciChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de conopida cu fisticChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă cremă de lobodăChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă-cremă de țelină, păstârnac și broccoliChef: MargotCategorieSupe și ciorbe
play_circle_outline access_time60 min restaurant_menu restaurant_menu restaurant_menu Supă de puiChef: NicolaiCategorieSupe și ciorbe