Salată de vară cu roșii, pepene și telemea de Ibănești


Gata în
30 min
Nivel de dificultate

Categorie
  • Fel principal

Ingrediente

Ingrediente pentru
 
Porții

  • 1 Kg
    Roșii
  • 500 g
    Roșii cherry
  • jumatate
    Pepene verde
  • 4 felii
    Pâine albă cu maia Hanul Boieresc
  • 400 g
    Telemea de Ibănești Hanul Boieresc
  • 200 g
    Ceafă de porc crud-uscată și afumată Hanul Boieresc
  • după gust
    Ulei de măsline extravirgin
  • după gust
    Oțet de mere
  • 1 leg.
    Mărar
  • câteva frunze
    Mentă
  • Sare și piper

Mod de preparare

  1. accessibility.recipes.cookingstep
    Începem prin a lăsa pepenele la rece timp de 2-3 ore.
  2. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem roșiile, telemeaua de Ibănești și pepenele în cubulețe mari.
  3. accessibility.recipes.cookingstep
    Asezonăm cu ulei de măsline, oțet, sare și piper.
  4. accessibility.recipes.cookingstep
    Întindem câteva felii de pâine cu ajutorul unui sucitor și le punem pe plită la prăjit, până când devin crocante.
  5. accessibility.recipes.cookingstep
    Tăiem feliile de pâine în cubulețe și le adăugăm peste salată.
  6. accessibility.recipes.cookingstep
    Decorăm cu câteva frunze de mărar și mentă.
  7. accessibility.recipes.cookingstep
    Adaugăm feliile de ceafă de porc crud-uscată și afumată.