Tăiem ceapă galbenă în jumătăți egale, îi scobim interiorul și îl punem într-un bol.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Punem capere la călit în tuciul încins, apoi ceapa tocată, sare, oțet și apă. Alături, lăsăm ficățeii de pui de la Hanul Boieresc la rumenit pe o bucată încinsă de lemn.
3
accessibility.recipes.cookingstep
La final, după ce s-au pătruns bine, ficățeii vor veni în interiorul cepelor, alături de mixul din tuci.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Cât lăsăm cepele umplute la copt în jar, ne ocupăm de terciul de mălai.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Punem mălai și usturoi peste ceapa călită, amestecăm până se îngroașă, iar când e gata scoatem terciul pe o farfurie, cu verdețuri de sezon tocate deasupra.
Ingrediente
Ingrediente pentru
Porții
1 kg
ficat de pui
1 kg
mălai
500 ml
oțet
1 borcan
capere
10 bucăți
ceapă
plante aromate
mărar
leuștean
pătrunjel
usturoi
Mod de preparare
1
accessibility.recipes.cookingstep
Tăiem ceapă galbenă în jumătăți egale, îi scobim interiorul și îl punem într-un bol.
2
accessibility.recipes.cookingstep
Punem capere la călit în tuciul încins, apoi ceapa tocată, sare, oțet și apă. Alături, lăsăm ficățeii de pui de la Hanul Boieresc la rumenit pe o bucată încinsă de lemn.
3
accessibility.recipes.cookingstep
La final, după ce s-au pătruns bine, ficățeii vor veni în interiorul cepelor, alături de mixul din tuci.
4
accessibility.recipes.cookingstep
Cât lăsăm cepele umplute la copt în jar, ne ocupăm de terciul de mălai.
5
accessibility.recipes.cookingstep
Punem mălai și usturoi peste ceapa călită, amestecăm până se îngroașă, iar când e gata scoatem terciul pe o farfurie, cu verdețuri de sezon tocate deasupra.