Anul acesta, memoria gustului de vară ne dezvăluie
povestea tehnicilor de gătit la foc deschis.
Ca de obicei, cel care stârnește dialogul cu focul este Chef Alex Petricean. Misiunea lui este să ne inspire prin rețete inedite, în care focul joacă rolul principal, alături de bucatele de la Hanul Boieresc.
Mai mult, Alex se va lăsa inspirat și de rețetele celor de acasă, pentru că fiecare zonă din România are o relație specială cu focul, când vine vorba de gătit.
Hai să pășim împreună pe urmele focului și să-i ascultăm povestea.
Pui cu sos de mere la jar
Încearcă o rețetă care combină cele mai bune arome de sezon: pui de la Hanul Boieresc rumenit pe grătar și servit alături de cartofi copți la jar, într-o combinație inedită de arome, dulci-acrișoare.
Descoperă întreaga rețetă aici
Descoperă produsele Hanul Boieresc, doar în magazinele PENNY
Cu fiecare preparat de la Hanul Boieresc, ducem farmecul bucătăriei românești mai departe, printr-o selecție de produse de origine locală.
Te invităm să te bucuri de varietate, dar mai ales să descoperi plăcerea de a găti și savura bucate gustoase, ca în vremurile noastre.
Bucură-te de produsele Hanul Boieresc, acum cu livrare direct la tine acasă!
Anul acesta, memoria gustului
de vară ne dezvăluie povestea
tehnicilor de gătit la foc deschis.
Ca de obicei, cel care stârnește dialogul cu focul este Chef Alex Petricean. Misiunea lui este să ne inspire prin rețete inedite, în care focul joacă rolul principal, alături de bucatele de la Hanul Boieresc.
Hai să pășim împreună pe urmele focului și să-i ascultăm povestea.
Pui cu sos de mere la jar
Încearcă o rețetă care combină cele mai bune arome de sezon: pui de la Hanul Boieresc rumenit pe grătar și servit alături de cartofi copți la jar, într-o combinație inedită de arome, dulci-acrișoare.
Descoperă întreaga rețetă aici
Descoperă produsele Hanul Boieresc, doar în magazinele PENNY
Cu fiecare preparat de la Hanul Boieresc, ducem farmecul bucătăriei românești mai departe, printr-o selecție de produse de origine locală.
Te invităm să te bucuri de varietate, dar mai ales să descoperi plăcerea de a găti și savura bucate gustoase, ca în vremurile noastre.