Descoperă revistele Cu PENNY la masă!

Cu PENNY la masă – toamnă plină de arome și culoare!

Revista „Cu PENNY la masă” ediția toamnă 2024 îți aduce inspirație culinară de sezon! Descoperă rețete și trucuri pentru o toamnă plină de arome. Primești revista cadou la casa de marcat, la prima cumpărătură efectuată cu cardul PENNY, în perioada 18.09.2024 - 29.10.2024, în limita stocului disponibil.

Toamna ne aduce o explozie de culori și arome delicioase, iar la PENNY suntem pregătiți să îți oferim inspirația perfectă pentru mese de neuitat.


Fie că vrei să încerci 10 rețete gata în 30 de minute sau să pregătești un festin de toamnă cu conserve bogate și pline de savoare, găsești tot ce ai nevoie.


Pentru cei mici, avem idei creative și haioase la rubrica Rețete pentru copii, unde pot decupa dovleci sau sărbători Halloween-ul în stil mare. Iar pentru cei mari, nimic nu e mai plăcut decât să aduci acasă spiritul Oktoberfest-ului cu o bere rece și ingrediente tradiționale.


La PENNY, sărbătorile de toamnă sunt pline de gust și bucurie!

Rezolvare sudoku.

Rezolvare integramă.

Iată doar câteva idei de rețete pe care le poți găsi în acest număr al revistei!

Clătite cu banane

Clătite cu dovlecei și brânză

Chiftele de ton cu cașcaval

Încă nu ai card PENNY? Creează unul digital simplu si rapid.



Înscrie-te în programul de loialitate, scanează cardul PENNY la cumpărături în perioada 18.09.2024 - 29.10.2024 și primești revista Cu PENNY la masă cadou! 

 

În plus, ai parte de beneficii și suprize: reduceri săptămânale, vouchere cadou, concursuri cu premii și multe altele.



Ai nevoie de și mai multă inspirație? Încearcă rețetele de mai jos.

Chifteluţe din dovleac ras


6 PORȚII | PREGĂTIRE: 20 DE MINUTE | PREPARARE: 10 MINUTE




300 g dovleac, ras

½ ceapă, tocată

1 ou

50 g făină

25 g parmezan Grana Padano, San Fabio, ras

2 linguri ulei

½ legătură pătrunjel, tocat fin

sare și piper, după gust

smântână sau iaurt, pentru servire (opțional)



Scurgi foarte bine, prin presare într-un șervet, dovleacul ras, ca să fie cât mai uscat. Îl transferi într-un bol, adaugi ceapa, oul, parmezanul, făina, pătrunjelul, sare și piper. Amesteci bine, apoi formezi chiftelele. Încingi uleiul într-o tigaie și prăjești chiftelele pe ambele părți, până se rumenesc frumos. Le scoți pe șervete de hârtie, ca să elimini excesul de grăsime. Porționezi și servești imediat cu smântână sau iaurt.

Dovlecei bărcuţe


8 PORȚII | PREGĂTIRE: 10 MINUTE | PREPARARE: 50 DE MINUTE


4 dovlecei

100 g orez Penny

450 g carne tocată de pui

1 lingură ulei floarea-soarelui

½ legătură ceapă verde, tocată mărunt

4 căței de usturoi, zdrobiți

¼ linguriță fulgi de ardei iute

sare și piper, după gust

250 ml sos de roșii San Fabio

1 linguriță sos Worcestershire (opțional)

250 g cașcaval afumat Hanul Boieresc, ras


Preîncălzești cuptorul la 180° C. Tapetezi o tavă cu hârtie de copt. Prepari orezul după instrucțiunile de pe ambalaj. Tai dovleceii jumătăți și scobești miezul, ca să-i poți umple. Într-o cratiță încăpătoare, încingi uleiul și adaugi carnea. Amesteci și lași pe foc până când carnea își schimbă complet culoarea. Adaugi ceapa, usturoiul, fulgii de ardei iute, sare și piper și sosul de roșii și sosul Worcestershire. Amesteci și lași la foc 5 minute, apoi pui și orezul. Mai lași 2 minute, amestecând continuu, oprești focul și dai deoparte. Umpli dovleceii cu amestecul de orez și carne, îi așezi în tavă și dai la cuptor 30 de minute. Scoți tava din cuptor, presari cașcaval ras pe fiecare dovlecel și mai dai la cuptor 10 minute. Oprești focul și servești.